...Loading...
Hamsafar
ويستا بازار: خريد و فروش اينترنتی برای همه

Save Password  / Forgot your password?

All Forums
  فلسفغŒ
 کدامیک زیباتر است ؟
  Printer Friendly Version
Pages:
       1  |  2      Previous Page | Next Page | Reload
نگارنده Previous Topic Topic Next Topic  
shahab_lovelight
رفيق راه

177 پيام
نوشته شده در - 15/08/2004 :  21:14:10
سلام اول در جواب بهار جان بگم : عزیز تو عشق حقیقی خدا به بندش رو با عشق مجازی دو بنده یکی می کنی ؟ این اصلاً قابل قبول نیست .واقعاً خنده داره وقتی میگی که دوستم چون عاشق اون پسر بود مریضیش خوب شد . هیچ چیزی جز لطف خدا نبوده اون و احترام خدا به دوست داشتن (یا همون عشق شما ) اون دو نفر . . و در جواب شما solino : تعریفهایی که از عشق گفتین درست ، ولی آیا واقاً در این دنیا اجرا میشه ؟ من منکر اینکه عشق از دوست داشتن برتره نیستم ، من گفتم در این دنیا برتر از دوست داشتن چیزی نیست و باز هم میگم عشق فقط مخصوص خدای تبارک هست . ما میگیم عشق به خدا اریم ولی در حقیقت اونو دوست داریم چون هیچوقت انسان نمیتونه عشق رو نشون بده ، چون عشق معجزه میکنه ، چون عشق در اوج هستش و تمامیه تعریفهایی که گفتین . ولی آیا از انسانها این کارها بر میاد . نمیاد قبول ندارین ؟
SHAHAB

[url=http://www.Tiba.tk]ÏÑیÇی ÂÈی ÂÑÇã[/url] Go to Top of Page
Solino
معاون يکی از بخشها

443 پيام
نوشته شده در - 15/08/2004 :  23:57:48
Ba salam bar Shahab va baghiye Are.Eshghe vaghey ro ensan nemitoone neshoon bede amma khodesh oono mibine,mishnave va hes mikone.In chizayi ke man goftam ejra shodani nist,hes kardaniye.Eshgh baes mishe ke Ensan be fara tar az hadde khodesh bere.Be nazare man Eshgh hamoon neshaneye vojoode khodast dar ensan.Hamoon chiziye ke ensan ro bartari mide.Amma doost dashtan Dar jaygahe motofavety gharar dare.Doos dashtan faghat dar in donya vojood dare. Ba tashakor az Javabat Shad bashid

Solino the wolf Go to Top of Page
bahar123
همسفر

316 پيام
نوشته شده در - 16/08/2004 :  00:14:10
سلام من می دونی منظورم از اون جمله چی بود.منظورم اين بود که خدا يک مقدار از معجزه اش رو به عشق بخشيده.و ما هم می تونيم مثل نعمت های ديگه ی خدا از اين نعمت استفاده کنيم.البته اگه عاشق باشيم.در ضمن من هيچ وقت عشق خدا رو با عشق دو بنده يکی نمی کنم.نمی دونم شايد توی صحبتم منظورم رو بد رسوندم.در هر صورت من ديگه ادامه نمی دم.چون ما اينجوری سعی داريم عقايدمون رو به همديگر منتقل کنيم و هيچ کس هم دلايل شخص ديگه رو قبول نمی کنه.فکر می کنم بحث در اين مورد بی فايده باشه.ببين شما تعريف من از عشق رو قبول کردی اما دوباره رفتی سر خونه ی او.ببين ما نگفتيم که توی اين دنيا اجرا می شه.ما گفتيم وجود داره حالا چه اجرا بشه چه نشه.من هم گفتم بيشتر ما خدا رو دوست داريم حرفت درست اما هستند کسانی که عاشق خدا باشن.توی خدا حل شن و بشن خدا.پيشنهاد می کنم يه بار ديگه مطالبی رو که نوشته بودم بخونی شهاب جان. در هر صورت ازت ممنونم که توجه نشون دادی به اميد آنکه تولد دوباره ی عشق رو توی دنيا ببينيم بهار

Go to Top of Page
shahab_lovelight
رفيق راه

177 پيام
نوشته شده در - 20/08/2004 :  18:27:27
و اینگونه بود که عشق میان انسانها مبهم ماند - و تنها از او واژه ای بیش نمانده - که ای کاش آن هم نمیماند تا اینگونه به بازی گرفته نمی شد .
SHAHAB

[url=http://www.Tiba.tk]ÏÑیÇی ÂÈی ÂÑÇã[/url] Go to Top of Page
Topic is 2 Pages Long:
       1  |  2      Previous Page | Next Page | Reload

Jump To:

Set as your default homepage Add favorite Privacy Report A Problem/Issue   Copyright 1381-87 MWPX.COM Contact Us Go To Top Of Page

loaded in 0.594s