...Loading...
Hamsafar
ويستا بازار: خريد و فروش اينترنتی برای همه

Save Password  / Forgot your password?

All Forums
  اسلامی، اعتقادی
 دین و ایمان
  Printer Friendly Version  
نگارنده Previous Topic Topic Next Topic  
sirus
همراه

11 پيام
Posted - 17/03/2004 :  00:34:21
دوستان عزيزم سلام. اول از همه روشن کنم شخصاً هیچ مشکلی با اديان مختلف مثل مسيحی، يهودی و يا زرتشتی ندارم ، اما اين طرف و آن طرف رو که نگاه می کنی اين روزها تبليغات برای فقط و فقط جوانان «مسلمان زاده» برای تشويقشون به پيوستن به اديان ديگر مثل مسيحی يا زرتشتی بيداد می کنه. البته تبليغات برای هر دينی از ديد من مجازه اما يک سئوال دارم و آن هم اينکه به نظر شما اين حرکت ساده وبی غرض انجام می شود؟

faryad_999
همسفر

320 پيام
نوشته شده در - 17/03/2004 :  09:41:19
مگه ما برای مسلمان شدن بقیه ادیان تبلیغ نمیکنیم؟ پس باید به اونها هم حق بدیم...هرکسی دین خودش رو کاملترین دین میدونه البته شما نگران این تبلیغات نباشید...مگه نمیدونید که اینجا هرکس از دین خودش برگرده اعدامش میکنن؟!!
Go to Top of Page
bahar123
همسفر

316 پيام
نوشته شده در - 18/03/2004 :  09:53:46
البته نه ما زنها رو؟!در ضمن خيلی ها هستند که از دينشان برگشتند و کسی خبر ندارد.آن هم فقط به خاطر اشتباه بعضی ها. بهار Go to Top of Page
Solino
معاون يکی از بخشها

443 پيام
نوشته شده در - 18/08/2004 :  17:56:08
Albate be nazare man Edam kare ghalatiye.Bayad ba tablighe dorost mardomo bargardoonan na ba tarsandan. Movafaghbashid

Solino the wolf Go to Top of Page
shirin
رفيق راه

251 پيام
نوشته شده در - 18/08/2004 :  23:06:55
har kassi 1 rahi baraye residan be khoda dare mohem nist che dini dare mohem ine ke dorost raftar kone va eshgh bevarze bahar jan din oon erso mirasi ke behet reside va to behesh migi din nist din hamoon armaniie ke to ro be khoda miresoone!

Go to Top of Page
Solino
معاون يکی از بخشها

443 پيام
نوشته شده در - 18/08/2004 :  23:36:16
Salam be hamegy Man darbareye din ba Shirin movafegham Shad bashid

shirin
رفيق راه

251 پيام
نوشته شده در - 19/08/2004 :  13:26:10
rasty bahar jan mahze etelaaet zanharo sangsar mikonan marda haro edam

Go to Top of Page
Ali.K
غير فعال يا تازه وارد

2 پيام
نوشته شده در - 26/08/2004 :  02:45:01
Salam Man ye soali dashtam shirin gofte ke din ers o mirasie ke be ma reside be nazare man ham din ye rahe. be nazare shoma chera din bayed ersi bashe? chera javooni ke be senne ghanooni mirese ejaze nadare rahesh o khodesh entekhab kone? chera ta akhare omr bayad rahi ro bere ke ghabool nadare? chera dine ma ejbarie? mage khoda toye ghoran nagofte ke dar din ejbari nist? pas chera bayad kasi ke dinesho avaz mikone ya behtar begam rahesh o entekhab mikone va oon rah gheir az eslame edam ya sangsar beshe? be nazare shoma in tebghe dastoorate eslame? too har dini hastin faghat be khada fekr konid movafagh bashid.

A+L+I=ALI Go to Top of Page
GiBiR
رفيق راه

134 پيام
نوشته شده در - 26/08/2004 :  16:01:31
سلام به همه همسفرای عزيز...به همه کسانی که اهل تفکرند و عمل __________ علی جان شايد تا وقتيکه کسانی که قدرت کشور رو بدست دارن خودشون رو بهترين انسانها و مظهر اسلام و خيلي مواقع هم بالاتر از خدا ميدونن و نظر شخصيشون هم برای همه لازم الاجراست پس اين چراهايي که پرسيدين رو حالا حالاها بايد بپرسين...تو کشور ما من که فکر می کنم نه تنها از اسلام خبري نيست بلکه چيزی که به اسم اسلام داره اجبار ميشه روز به روز هم اين دين آسمانی رو لکه دارتر ميکنه. (در ضمن شما اون جمله شيرين عزِيز رو اشتباه خوندين) __________ متاسفانه در طول تاريخ ،اديان وسيله ای بودند برای حکومت يه عده ای ...حالا چه با خود دين و چه بر عليه دين . . اينکه هميشه توی ساختار اديان عناصری هست که دست يه عده اي رو باز ميزاره تا از صداقت و حس خداجويي انسانها سوء استفاده کنن هميشه منو آزار ميده ..البته من نميخوام تقصيرو گردن دينها بندازم و شايد بيشتراين مساله تقصير خود آدمهاييه که فکر ميکنند اديان فقط عمل به احکام ظاهری اونا هستند... . . . شايد اديان برای اين باشند که چون عمر دنيوي انسانها خيلی محدوده و ضريب خطاشون هم با تجربه اصلاح پيدا ميکنه پس انسانها از چهار چوبهای خاصی پيروی کنند تا زودتر به خدا برسند و کمتر از آزمايش و خطااستفاده کنند. . . . نظر شخصی من در مورد دين اينه که اگه کسی به اين نتيجه برسه که فلان دين دين برتريه يا ميتونه به اون شخص در مسير تکاملش کمک کنه ولی با يه دين ديگه ای زندگی کنه حتما عمر خودش رو هدر داده علاوه بر اينکه اگر قرار باشه يه روزی هم به خدا جواب پس بده ديگه واويلا...به عنوان مثال اگه شما به اين نتيجه رسيدين که اسلام دين برتريه حق ندارين مسيحی باشين و همينطور هم اگه به اين نتيجه برسين که مسيحيت دين برتريه حق ندارين سلمان باشين . در واقع اکثر اديان راهههاييند همه با يه مقصد برای تکامل انسان و بشريت و برای زندگی بهتر اونها و در نهايت رسيدن به خدا. شايد اگه اسير ظاهر و احکام اديان نشيم با هر دينی بشه به خدا رسيد ...البته به خود انسان و شخصيت شخص خيلی بستگی داره ... نمی خواستم بگم ولی من خودم اسلام رو خيلی دوست دارم چون با تحقيق و تفکر بهش رسيدم هر چند اسلامی که من قبول دارم خيلی والاتر از اون حديه که بخواد محدود به فقه و احکامش بشه ...اين باعث شده که بعضيا فکر کننن اصلا من مسلمان نيستم ولی برا من اصلا مهم نيست چون اون راهی که فکر ميکنم درسته رو انتخاب کردم و پيش منطق ، عقل و خدای خودم هم راحتم... _________ همگی موفق و موفقتر تو تمام لحظات زندگيتون باشين

(¯(¯`(¯`·GiBiR·´¯)´¯)¯) GOD Speed U 4ever .ميثم. Go to Top of Page
Solino
معاون يکی از بخشها

443 پيام
نوشته شده در - 26/08/2004 :  18:03:49
Salam be hamsafaran Che ziba harf mizane in GiBiR.man kamelan bahash movafegham.Be nazare man din oon ahkami ke bazia BEZAHER anjam midan nist!din bishtar dar omghe har ensan mana dare.bar dashte harkas az din ye joore va hameye in bardasht ha dar sooraty ke dorost bashand ghabele ehteramand.Hich ka30 nabayad digary ro majboor be etaat az yek rah kone.Chon dar oon soorat hatta age oon rah ham doros bashe chon oon shakhs be oon rah eteghad nadare be movafaghiyat nemirese. شاد باشيد

Jump To:

Set as your default homepage Add favorite Privacy Report A Problem/Issue   Copyright 1381-87 MWPX.COM Contact Us Go To Top Of Page

loaded in 0.656s